FC Damsø har et stærkt team klar til den kommende sæson

Skrevet af fcdamsoe den 22 December, 2021

FC Damsøs seniorer havde et rigtig godt 2021, hvor Christina ”Stina” Jensen som ny cheftræner for 1. holdet, gradvist i løbet af sæsonen ændrede spillestilen i retning af mere boldbesiddende og seværdig fodbold.

Den positive udvikling skal nu fortsættes i 2022, hvor Stina fortsat står ved roret, men hvor en ny sportschef kommer til at danne sparringspartner.

Den nuværende landstræner for politi-landsholdet, Jakob Søndergaard, har takket ja til at overtage tøjlerne fra Karina Sefron, der har valgt at tage orlov fra fodbold-verdenen. En af Jakobs fornemste opgaver bliver at sikre den fortsatte, langsigtede udvikling af spillestil samt af spillerne, så det boldbesiddende DNA implementeres i hele klubbens senior-afdeling, der også omfatter 2. holdet i serie 1, der også i det nye år trænes af ”B” og Michael Lundstrøm. Holdet og trænerne får nu, takket være den nye kunstbane på Vanløse Stadion, endnu bedre forudsætninger for at fremelske en boldbesiddende spillestil.

”Et af fokuspunkterne for 2022 bliver at skabe en større synergi på tværs af holdene, og gøre det nemmere at spille nye spillere ind på klubbens hold, da alle kommer til at følge den samme fodboldfilosofi” udtaler Jakob Søndergaard, der glæder sig til udfordringen.

Første arbejdsdag for den nye sportschef og resten af trænerteamet i FC Damsø bliver 8. januar kl 11, hvor der er fælles opstart for alle klubbens senior-spillere, nye såvel som gamle.     

Spørgsmål/henvendelser kan rettes til Anker Thisted på formand@fcdamsoe.dk