Damsø ansætter ny træner med fokus på talent- og transitionstræning

Skrevet af fcdamsoe den 7 October, 2021


Som de fleste andre fodboldklubber har vi også i FC Damsø en ambition om at se klubbens egne talenter slå igennem på 1. holdet – og den ambition har nu fået ekstra næring med ansættelsen af Michael Lundstrøm som ny træner på klubbens 2. hold.
Holdet består overvejende af nogle af Damsøs tidligere ungdomsspillere, og Michael skal i samarbejde med Betina “B” Eriksen sørge for at modne spillerne, der til daglig spiller i serie 1.
Michael, der er indehaver af UEFA’s B-licens, har en årelang erfaring med træning af ungdoms- og seniorspillere på kvindesiden, og den erfaring kommer nu Damsøs talentfulde spillere til gode.På den korte bane skal Michael og “B” sikre en god afslutning på de resterende kampe i turneringen, og derefter starter arbejdet, sammen med klubbens øvrige trænere, med at styrke klubbens senior-afdeling til 2022-sæsonen og sikre en god transition af de spillere (nye såvel som gamle), der skal udfordres på en højere hylde.
Nye spillere, uanset alder og niveau, er velkomne til at kontakte klubbens sportschef Karina Sefron, på 30133648, for at aftale en prøvetræning.

Ny trænerduo for FC Damsøs DS2-hold, Betina “B” Eriksen og Michael Lundstrøm