FC Damsø tilknytter ny fysisk træner i seniorafdelingen

Skrevet af fcdamsoe den 6 July, 2021

Vi er glade for at vi igen kan byde Jonas Janjooa velkommen tilbage til FC Damsø i rollen som fysisk assistent træner for 2. divisions kvinder.

Jonas og Karina

I den kommende efterårssæson kommer der til at være større fokus på det fysiske aspekt i senior afdelingen og derfor udvider FC Damsø trænerteamet omkring specielt 1. holdet med tilgang af fysisk assistenttræner Jonas Janjooa. Han kender huset ud og ind, og hans baggrund fra at have været i kvindefodbold i adskillige år vil gavne os og sikre, at vi fysisk bygger på og får de bedst mulige forudsætninger for at præstere. Via sin uddannelse som certificeret træner har Jonas en god forudsætning for at blive en god kapacitet for klubben i forhold til at udvikle vores fysiske formåen samt få struktureret vores genoptræning i hele seniorafdelingen. 
Vi er derfor meget glade for, at byde Jonas velkommen tilbage. Han er på faglighed og personlighed præcis det vi søger og derfor er det den helt optimale løsning for os. fortæller sportschef Karina Sefron.

2. divisions kvinder har sæsonopstart mandag den 19. juli 2021

Ved evt. yderligere spørgsmål – kontakt endelig sportschef Karina Sefron

FC Damsø seniorudvalg

Tags: , , , ,