Corona opdatering

Skrevet af fcdamsoe den 24 April, 2021
Det lysner så sagte med at få genåbnet det (fodbold)Danmark, vi har savnet så længe.
Det nye forsamlingsforbud på i alt 50 personer udendørs betyder at der nu må være samlet op til 50 personer “omkring en fodboldkamp” – hvis der eksempelvis til en 8M kamp deltager 22 spillere, en dommer og 4 trænere, kan der altså være op til 23 tilskuere til kampen.
Husk at hjælpe hinanden og ikke mindst vores trænere, med at sikre at vi overholder disse regler.
Vi glæder os over dette fremskridt, og håber at der snart kommer yderligere lempelser af reglerne, så vi også kan begynde at invitere søskende, bedsteforældre mv. med til nogle forhåbentlig spændende fodboldkampe.
Så snart der sker yderligere ændringer i reglerne, skal vi nok informere herom.
VH Bestyrelsen