Tidligere anfører for landsholdet tiltræder som sportschef i FC Damsø.

Skrevet af fcdamsoe den 7 January, 2021

FC Damsø er stolte over at kunne præsentere klubbens nye sportschef, en rolle som pr. 1. januar udfyldes af Karina Sefron

Karina Sefron har som tidligere udenlandsprofessionel og anfører for landsholdet et af dansk kvindefodbolds flotteste og mest omfattende CV’er. Efter endt karriere som spiller har hun været tilknyttet et par tyske klubber i en tilsvarende rolle – og i FC Damsø er man ikke i tvivl om at man med ansættelsen har gjort et scoop.

”Karina kommer uden tvivl til at give vores set-up et løft, med den erfaring hun har, både som spiller og som manager” siger formand Anker Thisted, og fortsætter ”Som Københavns største kvindeklub har vi en masse, talentfulde fodboldspillere på både senior- og ungdomsholdene. Sammen med den dygtige trænerstab, forventer vi at Karina kan være med til at forstærke et udviklende miljø, som kan sikre forløsning af spillernes talent og potentiale.

Som sportschef kommer Karina Sefron til at være ansvarlig for at optimere rammerne omkring klubbens senior-afdeling, der omfatter tre 11M hold og et 7M hold, og hun glæder sig til at være med til at gentænke klubbens rolle og image.

”FC Damsø har en unik kvalitet som rendyrket kvindeklub, hvilket betyder at kvinderne altid kommer i første række. I forlængelse af den øgede mediedækning af dansk kvindefodbold, skal jeg være med til at skabe mere opmærksomhed omkring FC Damsø som har et stort brand-potentiale, og sikre optimale rammer og betingelser for både spillere og trænere, så de kan præstere på banen” siger Karina Sefron.

Træningen, som er omfattet af Corona-protokollerne for kvindernes elite-fodbold, starter lørdag 9. januar, og byder på en intens opstart inden den første turneringskamp, der, grundet efterårets Corona-aflysninger, spilles allerede 27. februar.

Spørgsmål/henvendelser kan rettes til Anker Thisted på formand@fcdamsoe.dk

Tags: , , , , ,