Information om genåbning og træning

Skrevet af fcdamsoe den 15 May, 2020

Corona-update, pr. 14. maj

Kære spillere og forældre I FC Damsø.

Så fik vi endelig lov til at vende tilbage til verdens bedste leg, om end under nogle andre forhold end vi er vant til – og med en række forbehold, der stiller krav og begrænsninger til den måde vi skal organisere os på, herunder at klublokale, omklædning, toiletter og fitness-lokale er lukkede.

Begrænsningerne betyder blandt andet at der ikke er noget, der hedder kampe og stævner foreløbigt. Træningen skal desuden foregå i grupper af max 10 personer, inklusive en (eller flere) træner(e), og der må ikke skiftes ud i disse grupper, i løbet af træningen.

Herudover er følgende ting anderledes end vi er vant til, når vi starter fra på mandag 18. maj.

  • Træning skal gennemføres med minimal kropskontakt
  • Bolde skal kun i meget begrænset omfang røres med hænderne (og evt. målmand, skal være iført EGNE målmandshandsker)
  • Kegler/toppe mv. må kun røres/flyttes af træneren
  • Veste må ikke skifte ”ejermand” undervejs, og skal vaskes af træneren efter brug
  • Bolde og toppe skal vaskes af efter træningen (af træneren)
  • Drikkedunke (fyldte) medbringes hjemmefra, og skal selvsagt ikke deles med medspillere
  • Afspritning af hænderne inden træningen er obligatorisk for alle (spillere og trænere) Den forrige gruppe skal have forladt en træningsbane, før den næste gruppe træder ind på banen.
  • Og er man syg/sløj så bliver man (selvfølgelig) derhjemme – ligesom I plejer

 

Det med at spritte hænder og holde afstand er vi sikre på at især de piger, der har været i skole i tre uger, har helt styr på ? – men de nye retningslinjer kommer til at stille større krav til trænerne – derfor håber vi på stor forældre-opbakning til at organisere det praktiske udenfor kridtstregerne, så trænerne kan afvikle en afvekslende og udviklende træning på banen.

Apropos forældrene, så må der ikke være tilskuere udenfor/mellem banerne, så i forhold til kunsten skal alle andre end spillere og trænere være udenfor hegnet, og på engen skal der holdes ”god afstand” til banerne.

Der er også sat begrænsninger på hvor meget plads hver gruppe skal bruge, hvilket betyder at vi har lavet en alternativ fordeling af bane/træningstiderne – jeres trænere vil informere jer om hvor og hvornår der trænes og om hvornår de enkelte spillere skal møde ind, holdene inddeles i grupper af (max) 9 spillere, så vær obs på hvornår den enkelte spiller skal møde.

Og husk at alle træninger for hver gruppe starter med en fælles håndafspritning (med 2 meters afstand) – mødestedet foran klublokalet (vi har købt sprit!). Derfor er det (som altid) vigtigt at alle møder til tiden.

Retningslinjerne, der er fælles for al udendørsidræt i Danmark, skal ses som en mulighed for at lade bolden trille igen, uden at smitterisikoen øges – og det bakker vi i FC Damsø op om !!

Vi vil derfor opfordre til at alle, der måtte være i tvivl om hvordan de skal forholde sig, kontakter klubben på info@fcdamsoe.dk

I det omfang der kommer opdaterede retningslinjer som betyder ændringer i den måde vi organiserer træningen på, vil vi selvfølgelig informere jer.

Med sportslig hilsen, Bestyrelsen

Bilag: Skema træning

Tags: , , , , ,