Orientering om forebyggelse af Coronavirus i FC Damsø

Skrevet af fcdamsoe den 11 March, 2020

I FC Damsø har vi løbende fulgt med i udviklingen omkring Corona smitte og anbefalingerne fra myndighederne – som her til aften er blevet væsentligt skærpede.

Der er endnu ikke kommet en officiel meddelelse fra Dansk Boldspil Union, men vi tolker regeringens udmelding som at alle midler skal tages i brug for at minimere smitterisikoen og bakker naturligvis op.

Som en konsekvens af dette har klubben besluttet at sætte alle aktiviteter i bero, såvel træning som kampe (trænings- og turneringskampe) for alle klubbens hold, både de, der træner/spiller indendørs og udendørs. Dette gælder foreløbigt til og med søndag 29. marts.

Dette omfatter også fitnesslokalet på 1. sal, som nogen af klubbens medlemmer benytter.

Det er vigtigt at understrege at der, så vidt vi er orienteret, ikke er nogen med tilknytning til FC Damsø (spillere såvel som trænere), der er konstateret smittede. Karantænen skal udelukkende ses som et forebyggende skridt i forhold til at minimere potentiel smitte.

Vi følger udviklingen nøje og vil naturligvis udsende supplerende information, i det omfang det skønnes relevant. Ligeledes opfordrer vi til at man informerer klubben, hvis nogle af klubbens spillere/ledere konstateres smittede.

Vores generalforsamling, som var planlagt til 23. marts, udsættes ligeledes, ny dato meldes ud når udsigterne i.f.t. Corona ser lysere ud.

For yderligere information kontaktes FC Damsøs formand

Anker Thisted
formand@fcdamsoe.dk
4018 9507

Tags: , , , , , , , , , , , ,