Endnu en forrygende sæson af vores DS2 kvinder.

Skrevet af fcdamsoe den 25 June, 2019

 

Tilbage i februar 2019 afviklede DS2 en dagsamling, hvor målsætningerne for kommende sæson skulle laves. Der var ingen tvivl om at holdet, efter 2 sæsoner med hårdt arbejde, fokus og konstant udvikling mod implementering og mestring af et spilkoncept med meget boldbesiddelse, disciplineret og aggressivt pres spil samt udvikling af individuelle færdigheder var klar til for alvor at sigte højt i.f.t. målsætning. Det var derfor en enig trup der ville gå efter top 2 i kvindeserie øst. Men samtidig en top 2, hvor der ikke blev gået på kompromis med spilkoncept eller fællesskabet som i høj grad udgør holdets DNA.
I lørdags kulminerede det hele så, da en stensikker 5-1 sejr over Vordingborg betød at DS2 sluttede på en flot 2. plads, kun overgået af HB Køge på en bedre målscore. Dermed kunne damerne fejre oprykning til 1. Division, en række de ikke kan deltage i da vores DS1 hold allerede spiller i denne.
Damsø har fra starten af sæsonen været i toppen af rækken. Desværre tabte damerne to kampe til de to oprykkerhold til 1 division, naboerne fra FB og HB Køge. Begge kampe præget af mange afbud til kampene og hvor damerne slet ikke ramte niveau. Til gengæld har de vundet alle andre kampe , og har ikke tabt på hjemmebane siden 16/6-2018. En imponerende hjemmebanerekord.
Nu holder pigerne pause inden efteråret skydes igang og her er målet endnu en stærk sæson.

Tags: ,