To nyudklækkede trænere i Damsø

Skrevet af René Nørgaard den 28 May, 2018
FC Damsø fik i dag to nyuddannede C1-trænere.

Sandra og Mathilde, der til dagligt spiller på U15 holdet, afsluttede i dag deres C1-træneruddannelse. Pigerne har gennem to aftener og lidt e-learning derhjemme gennemgået de vigtigste principper for at træne børn. Kurset havde også en tredje Damsø-pige med. Men Silja, som er holdkammerat med Sandra og Mathilde, skulle passe sin træning hos DBU, så hun var forhindret i at afslutte kurset.

Sandra & Mathilde

 

Mathilde, Sandra og Silja har siden starten af maj været faste assistenttrænere på vores U7 hold. Og selvom det nogle gange kan være lidt svært at få en flok sjove, snakkende, søde og lidt fjollede piger til at høre efter, har de klaret det rigtig godt. Alle tre piger var således lørdag ude og være ”coach” for de små piger, da de spillede stævne i Hekla.

De små piger har også taget godt imod de store og der bliver krammet gevaldigt farvel, når U7 træningen er overstået. Nogle gange så meget, at de store piger kommer for sent til deres egen træning.

Kurset blev afviklet som en del af projektet ”Københavnske piger spiller også fodbold”. Projektet er et samarbejde mellem 17 københavnske klubber, deriblandt FC Damsø, og DBU København.