Den første gang……

Skrevet af René Nørgaard den 22 April, 2018

Vi kan måske alle huske den første gang vi snørede støvlerne og skulle til kamp. I dag blev det så klubbens yngste piger der skulle prøve det, da U7-holdet var til turnering hos FA2000.

Solen skinnede, græsset var grønt og alle pigerne var meget spændte på hvad der skulle ske i dag. Pigerne så rigtig godt ud i deres Damsø-tøj og med lovning på kage efter kampene spillede de fire kampe. Man kunne godt se, at det var første gang de spillede et rigtig stævne. Vi skulle lige lære reglerne, der var en dommer man måske ikke kendte og så var der tilskuere. Det hele var lidt mærkeligt i starten. Men alle pigerne kæmpede flot og vi fik scoret vores første mål på holdet.

Efter kage og saftevand, var alle pigerne enige om at det havde været en rigtig sjov dag, men de var rigtig trætte. Vi glæder os til næste turnering, hvor vi er sikre på at det også bliver sjovt.

 

Tags: , ,