En sommerhilsen fra U16 træneren

Skrevet af fcdamsoe den 1 July, 2017
FØRSTE ÅR PÅ U16 HOLDET..
Da vi efter vores sommer tur 2016 til Norge, skulle overtage U16 holdet, havde jeg sat mig to mål med holdet, for det første skulle jeg lære pigerne at kende som mennesker, og ikke mindst som fodboldspillere, og så ville jeg vinde rækken, det blev også lidt nyt for pigerne, da vi skulle spille et andet system, en anden måde at spille på osv, så vi brugte efteråret på at spille det hele ind, og vi ender på en godkendt 3.plads..
Hele vinteren fik vi lagt yderligere på, fysik, taktisk, sammenholdet og meget mere. Vi var i vinter turneringen, placeret i en svær pulje med 3 øst hold, selvom vi tabte til dem, kunne vi i fremtiden sagtens bruge det til noget positivt, selvom det var svært for nogle at se i kulde og blæst..
I marts, holdt vi træningslejr i klubben, hvor vi fik de sidste detaljer på plads inden sæsonen, iøvrigt en kanon weekend..
I April startede vi så sæsonen, vi havde fundet den rette måde at spille på, en næsten fast start 11’er, og vi kommer rigtig godt for start, med at vinde de første 3 kampe suverænt, vi havde ramt formen på det helt rigtige tidspunkt, vi ender faktisk med at vinde rækken, men, men i sidste øjeblik, i næst sidste kamp, er vi uheldige med at få 2-2 mod vores direkte konkurrent, så det hele skulle afgøres i sidste spille runde, her kunne vi “nøjes” med uafgjort ude mod KFUM, men igen var vi ude af noget af en gyser, med blot 3 min tilbage af kampen får vi netop udligninget til 1-1, som jo var nok, da dommen endelig fløjeter af, flyver pigerne ind på banen, og overfalder hinanden i glæde, der var selvfølgelig købt champagne, og ja jeg fik da også en omgang vand..
Jeg ser tilbage på denne sæson med glæde, og er stolt af at vi som hold har gennemført en hel fantastisk sæson, I har været super gode og helt fantastiske, jeg kan kun være en meget tilfreds træner..
Jeg glæder mig til at arbejde videre med jer i den kommende sæson, som vil blive endnu mere udfordrende..
God sommer piger og forældre..

Tags: