U16 pigerne tager til Costa Brava Cup

Skrevet af Melanie Ganz-Benjaminsen den 3 May, 2017

Vi er pt. 22 spillere og 3 ledere, som tager afsted til Costa Brava Cup i efterårsferien 2017.

Siden vinteren 2016 har pigerne arbejdet på flere kanter for at få samlet ind til deres tur, og de har fået samlet en del penge ind allerede.

Der er blevet solgt lillebror lodder, lavet Caféaftener hvor vi har serveret aftensmad, til en rimelig penge, til alle klubbens spillere samt forældre og søskende. Vi har holdt bankospil og senest har vi været så heldige at modtage et legat fra DBU på kr. 10.000,- til turen.

Skulle der komme nye spillere til truppen, som ønsker at deltage i Costa Brava Cup er det på forespørgsel hos flyselskabet, som vi skal flyve med, om der er plads. Prisen for nye spillere vil ligge på omkring kr. 5.500,-/5.800,- for turen inkl. fly, ophold og mad.

Vi har lige nu tilmeldt 2×7 mandshold til turneringen, som starter den 15. oktober.