FC Damsø vinder Københavnsmeterskabet i futsal

Skrevet af fcdamsoe den 8 March, 2016

Klubbens dygtige 1. seniorhold har her i vinterens løb deltaget i DBU Københavns Futsalturnering, og kunne her i februar lade sig hylde som vindere af turneringen. Det var kun i den første kamp mod FB at holdet afgav point. Derefter fulgte 9 kampe med lutter sejre. Kampen mod Tårnby FF, der var udset til at blive en gruppefinale, blev vundet så sikkert som 8-1. Mesterskabet betyder at holdet til næste vinter skal spille mod de bedste hold fra Sjælland. Stort tillykke til Rasmus og pigerne med denne flotte titel.
1. seniorholdet arbejder i øjeblikket hårdt på at blive helt klar til udendørsturneringen, hvor der venter 10 spændende kampe. Den første kamp er den 9. april, udebane mod Greve.
VAN15061603282598_edit